Tervetuloa koululaisretkelle tai ryhmämatkalle!


Opastukset ovat ilmaisia.

Vehoniemenharju on oivallinen pysähdyspaikka pikkuvisiittiä tai koko päivän retkeä varten. Harjulla on hyvä pysähtyä jaloittelemaan ja nauttimaan kauniista luonnosta. Näyttelyssä käynnin voi oman aikataulun ehdoilla tehdä nopeanakin läpijuoksuna tai asiantuntevan oppaan johdolla pidemmän kaavan mukaan. Ja näyttelyynhän on VAPAA PÄÄSY .

Näyttelyssämme on aina asiantunteva henkilö valmiina vastaamaan näyttelyesineiden herättämiin kysymyksiin tai muutoin kertomaan ajoneuvohistoriasta.

Opastetut näyttelykierrokset on kuitenkin hyvä varata etukäteen. Kahviomme on tottunut käsittelemään isojakin ryhmiä, nopeita aikatauluja ja ryhmäläisten omat toivomukset ovat luonnollisesti etusijalla. Kahvio on kuuluisa lusikkamunkkikahveistaan ja valkosuklaakakustaan sekä erikoisruokavalioleivonnaisista. Matkalaisten isompikin nälkä tainnutetaan etukäteen sovituilla kotiruokalounailla. Ja irtojäätelöähän Vehoniemeltä löytyy lähes joka makuun – myös sokeritonta sekä laktoositonta ! Teemme toivomusten mukaan eväspussit retkeläisille läheisen luonnonsuojelualueen patikointia varten. Vuonna 1927 rakennettu näkötorni on aivan näyttelyrakennuksen vieressä, vapaasti käytettävissä ja avoinna ilman erillistä korvausta.

Ota yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla.